Alwin de Romijn, Penningmeester email

Toen ik eind 2009 achter het bestaan van Bitcoin kwam en de “Satoshi” Bitcoin whitepaper las had ik meteen vertrouwen in dit revolutionaire systeem en de vrijheden die het met zich meebrengt. Als early Bitcoin miner en Staff van verschillende fora heb ik veel kennis opgedaan en wil deze gebruiken om Bitcoin verder in Nederland te promoten en groot te maken. Bitcoin zou een begrip moeten zijn.

Richard Kohl - Stichting Bitcoin Nedereland Richard Kohl, Secretaris email

Ik ben een co-founder van PikaPay.com.  Daarnaast organiseer ik BitcoinWednesday.com, de grootste maandelijkse conferentie in Nederland over de digital currency revolution.  Ik ontdekte Bitcoin in 2011 en realiseerde zijn potentieel onmiddelijk.  Een early-stage investeerder en veteraan van de tech sector, voordat ik betrokken was bij PikaPay werkte ik aan complexe internet oplossingen voor de Ministerie verkeer en waterstaat, British Telecom en Computer Sciences Corporation. Ik ben ook een boekenredacteur geweest voor populair tech en wetenschappelijke boeken bij Random House in New York.

Yann van Ewijk - Voorzitter Yann van Ewijk, Voorzitter email

Sinds 2012 ben ik bezig geweest met Bitcoin, cryptocurrency en Blockchain technologie. Via mijn passie vanuit Cyber Security en het ondernemenschap heb ik mezelf verdiept in de technologie en wat het kan betekenen voor de mens. Sinds 2017 in het bestuur van Stichting Bitcoin Nederland, aangezien ik toch al aan het meehelpen was op de BitcoinWednesday.com evenementen.Bitcoin en cryptocurrencies zijn het begin en in 2017 zijn we een nieuw tijdperk ingeslagen, namelijk de Blockchain revolutie. Mijn ambitie binnen de stichting is om Blockchain technologie verder onder de mensen te brengen en het bredere publiek educatie hierover te bieden.