Bitcoin Wednesday Conferentie

Nederlands grootste en beste maandelijkse bijeenkomst voor digital currencies en blockchains is Bitcoin Wednesday.

Bitcoin_Wednesday_logo_linear_q_

Op de eerste woensdag van iedere maand organiseert PikaPay en de Dutch Bitcoin Users Group of the Netherlands een conferentie in Amsterdam over digital currencies voor zowel beginners als gevorderden.

Alle aspecten van de Bitcoin revolutie in Nederland worden hier besproken. Het hoofdthema is de toenemende rol van de technologie in onze samenleving. Presentaties worden gegeven door een breed scala aan Bitcoinpioniers, -specialisten, -ondernemers, -ambassadeurs en gerelateerde academici van over de hele wereld. Bestuursleden van SBN zullen ook regelmatig activiteiten van de stichting aankondigen.

Naast het gestructureerde deel van het programma is er ook een deel van de avond gereserveerd voor borrelen en voor het open uitwisselen van informatie. Bitcoin Wednesday is een ontspannen laagdrempelige bijeenkomst waar iedereen die iets met Bitcoin te maken heeft of er iets over wilt leren elkaar kan ontmoeten, ideeën kan bespreken en informeel en ongedwongen kan netwerken tot laat in de avond.

Dit evenement is meestal gratis, maar plaatsen zijn beperkt. Om alles vlot te laten verlopen bevestig zo snel mogelijk uw aanwezigheid.

Bitcoin Wednesday bestaat op het internet op twee plaatsen:

  1. Je kan je inschrijven voor deelname aan de volgende Bitcoin Wednesday via Meetup.com;
  2. Op de website van Bitcoin Wednesday kan je veel presentaties terug zien en de profielen van de presentatoren bekijken.

Dit project wordt georganiseerd door PikaPay en wordt gesubsidieerd door sponsoring en donaties. U kunt Bitcoin Wednesday ook steunen met een donatie. Het Bitcoin adres is 3BctsAhfqVn5KRE8DMuCkweeMUxb89nvQy.