Het bestuur

Richard Kohl - Stichting Bitcoin Nedereland Richard Kohl, Secretaris email

Ik ben een co-founder van PikaPay.com.  Daarnaast organiseer ik BitcoinWednesday.com, de grootste maandelijkse conferentie in Nederland over de digital currency revolution.  Ik ontdekte Bitcoin in 2011 en realiseerde zijn potentieel onmiddelijk.  Een early-stage investeerder en veteraan van de tech sector, voordat ik betrokken was bij PikaPay werkte ik aan complexe internet oplossingen voor de Ministerie verkeer en waterstaat, British Telecom en Computer Sciences Corporation. Ik ben ook een boekenredacteur geweest voor populair tech en wetenschappelijke boeken bij Random House in New York.

 Yann van Ewijk, Voorzitter email

Mijn passie voor Bitcoin, cryptocurrency en Blockchain technologie heb ik gekregen via cybersecurity. Via cybersecurity en ondernemerschap heb ik mezelf verdiept in de technologie en wat het kan betekenen voor de mens. Sinds 2017 in het bestuur van Stichting Bitcoin Nederland, aangezien ik toch al aan het meehelpen was op de BitcoinWednesday.com evenementen. Bitcoin en cryptocurrencies zijn het begin en in 2017 zijn we een nieuw tijdperk ingeslagen, namelijk de Blockchain revolutie. Mijn ambitie binnen de stichting is om Blockchain technologie verder onder de mensen te brengen en het bredere publiek educatie hierover te bieden.

Sachin Kulkarni Sachin Kulkarni, Bestuurslid email

Sachin Kulkarni is VP van Pineapple Software en de auteur van “Artificial Intelligence with Python”. Hij heeft eerder gewerkt voor Paypal, IBM, Polaris, Patni en Facebook en is gespecialiseerd in opkomende technologieën zoals Blockchain, AI, Devops en Cloud Computing. Hij behaalde een PhD in Artificial Intelligence aan de UCLA, en droeg bij aan het project dat later de cryptocurrency Libra werd nadat het overgenomen was door Facebook.

Raghavendra Kumar, Bestuurslid email

Raghavendra Kumar heeft meer dan 20 jaar ervaring in Banking en Financial Services, waaronder projecten in Application Delivery en Management, Cloud Migration, AI Implementation en DevOps. Hij werkte als VP en Head of BPM bij Nexval waar hij een business unit leidt die verantwoordelijk is voor het digitaliseren van banken. Daarvoor was hij in dienst bij IBM, Infosys, Igate en FNF, en heeft internationale klanten van Noord Amerika, de Europese Unie en Asie. Hij is gecertiiceerd in PMP, Six Sigma en ITIL 3.0. Hij geniet vooral van het leren over en het werken met opkomende technologieën.